УИНИПЕГ, Манитоба — След един от най-лошите им мачове през

...
УИНИПЕГ, Манитоба — След един от най-лошите им мачове през
Коментари Харесай

Ужасяващият спад на Islanders продължава със загуба от Jets въпреки по-добрите усилия

УИНИПЕГ, Манитоба — След един от най-лошите им мачове през цялата година нищо друго с изключение на две точки нямаше да бъдат задоволителни за Islanders във вторник.

Така че не, не значи доста, че Айлс са събрали по-добри, по-конкурентни старания против Джетс, в сравнение с направиха една нощ преди този момент в Минесота.

Загуба с 4-2 в Уинипег, трета поредна и пета за островитяните в шести мач, е оттатък сребърните облицовки за тим, който не можа да откри метод да спре бавното си слизане надолу в класирането.

С два дни преди да завършат това странствуване със наложителна победа против живеещите в сутерена Блекхоукс, островите би трябвало да се впуснат в изследване.

Защото каквото и самоизследване, направено откакто е бил компрометиран от Дивия, не е задоволително, с цел да спре кървенето.

Липсата на конкуренция, която надигна главата си в понеделник, най-малко беше изчезнала и в различен подтекст островите можеше да съумеят да махнат това като сполучливо показване на пътя на тил до тил, в к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР