Уини Харлоу е истински влюбена, при това от цели три

...
Уини Харлоу е истински влюбена, при това от цели три
Коментари Харесай

Когато Уини Харлоу целува страстно половинката си

Уини Харлоу е същински влюбена, освен това от цели три години. Ето за какво моделът не се поколеба да разкрие възприятията си в обществените мрежи, поднасяйки своята откровена респект към половинката си. А мотивът е рождения ден на първенеца на НБА - Кайл Кузма.
 Уини Харлоу, която се снима гола за Women's Health
Уини Харлоу, която се снима гола за Women`s Health

И счупи стандартите за хубост

Уини публикува поредност от фотоси в профила си в Instagram, в които разкрива персонални и интимни моменти със спортиста - който отбелязва своята 28-годишнина.

" Честит рожден ден, благо момче. Моят най-хубав другар и ухажор, всичко обгърнато в едно. Каква благословия. Благодаря на Бог, че те срещнах. Завинаги ", написа прочувствено Харлоу към обявата си.

На едно от от изображенията двойката споделя буйна целувка, на друга са в прегръдка, на трета - някъде на блестящо събитие, в компанията на другари. И без значение къде тъкмо са, двамата, които се срещат от април 2020 година, наподобяват постоянно щастливи и влюбени.

Почитта на Харлоу към Кузма за персоналния му празник е в същия ден, в който провеждат взаимен рожден ден в Западен Холивуд, който отпразнуваха със свои близки, написа Daily Mail. Въпреки че рождените дни на двойката не са на една дата, въпреки всичко са задоволително близки, с цел да могат да честват взаимно.  Кузма е роден на 24 юли, а Харлоу ще означи 29-ия си още една година в календара си на 27 юли.
 L'Imperfetta - италианската фешън организация за ексцентрични модели, която трансформира визиите за хубост
Италианската фешън организация, която трансформира стандартите за хубост

Когато несъвършенството е преимущество

Преди няколко месеца Уини, която страда от витилиго - автоимунно заболяване, което кара сектори от кожата на тялото да губят напълно пигментацията си - реши да покаже за първи път цялото си тяло във фотосесия за Women`s Health. " Красотата е това, което всеки от нас желае тя да е ", споделя уверено Уини и продължава сполучливо кариерата си на.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР