Уиндзор, където ще бъде погребана кралицата след церемонията в Лондон,

...
Уиндзор, където ще бъде погребана кралицата след церемонията в Лондон,
Коментари Харесай

Последният път на Елизабет II: Засилени мерки за сигурност за погребението на кралицата


Уиндзор, където ще бъде заровена кралицата след церемонията в Лондон, към този момент посреща тълпи от хора. " Далея алея " е права пътека от към 5 км, по която на следващия ден малко след 17 часа българско време доста постепенно ще премине заровената върволица.

Тя ще стигне до портите на замъка Уиндзор и параклиса " Свети Георги ", където ще бъде заровена кралицата. За тези, които не съумеят да са на първа линия зад загражденията, са обезпечени огромни екрани.

От рано сутринта най-натовареният маршрут е до портите на замъка Уиндзор. Специални табели демонстрират по какъв начин да се стигне до такава степен. Минава се през инспекции за сигурност. Всички идват с една задача – да оставят цветя в памет на кралицата.

Магазини, кафенета, заведения за хранене и публични здания отдават респект на Елизабет II с персонални послания и нейни фотоси на витрините. Хиляди ще преминат към известния измежду локалните пъб " Двамата пивовари ", който ще попадне в сърцето на шествието - на метри от портите на замъка. Мениджърът Стюарт О'Брайън обаче затваря пъба в понеделник в символ на почитание към кралицата.

„ Кралското семейство постоянно е било доста покрай нас. Ние сме безусловно до входната им врата. Покойният херцог на Единбург идваше всеки ден, кралицата всяка неделя, когато ходеше на черква. За й отдадем почитта си, ще бъдем затворени целия ден “, изясни О'Брайън.

В града има засилено полицейско наличие, с забележими и невидими ограничения за сигурност. Полицаи ревизират даже пощенските кутии. Според изчисленията, има потенциал за 96 000 души в свободните за жители зони, само че локалните управляващи се приготвят за 150 000 гости.

Пешеходните алеи, както можете да видите, занапред са цялостни с хора. Тъй като и множеството хотели са претъпкани, туристически компании предложиха даже пътешестване по Темза със самоуправляваща се лодка, с опция да дебаркира за службата в Уиндзор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР