Уимбълдън готви увеличение на тенис комплексаПлановете за увеличение на тенис

...
Уимбълдън готви увеличение на тенис комплексаПлановете за увеличение на тенис
Коментари Харесай

Уимбълдън готви увеличение на тенис комплекса

Уимбълдън готви нарастване на тенис комплекса
Плановете за нарастване на тенис комплекса на Уимбълдън са все по-близо до реализиране, откакто прилежащият голф комплекс гласоподава, с цел да продаде земята си. От Ол Инглънд Клъб насочиха предложение на стойност 65 млн. паунда да закупят земята на Уимбълдън Голф Парк, което при договорка сред двете страни би нараснало тройно размера на тенис комплекса във Англия. Окончателно решение ще бъде взето в съда на 21 декември.

,,Решението на членовете на Уимбълдън Голф Парк да гласоподават в интерес на предлагането на тенис комплекса е голяма стъпка напред към реализирането на съглашението “, съобщи президентът на Ол Инглънд Клъб Филип Брук.,,Ние постигнахме това, което си поставихме за цел преди месеци и това е да сме сигурни в планирането на нашето бъдеще “, приключи той.

Основната цел остава преместването на квалификационните мачове за Уимбълдън от настоящия им дом Рохемптън на новата земя, като по този метод съревнованието ще се причисли към останалите три шампионата от Големия шлем. „ С течение на времето, се надяваме да преместим квалификационните срещи на новата земя за да повишим още повече качеството на конкуренцията “, се споделя още в изказването. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР