Уилямс може да не е сред клиентите на Мерцедес за

...
Уилямс може да не е сред клиентите на Мерцедес за
Коментари Харесай

Уилямс може да се откаже от моторите на Мерцедес

Уилямс може да не е измежду клиентите на Мерцедес за началото на идващия стадий от развиването на Формула 1 през 2026 година, когато се чака доста по-сериозна конкуренция измежду доставчиците на задвижващи системи. Това разгласи новият началник на отбора Джеймс Ваулс, който до края на предходната година беше началник на стратегическия екип на Мерцедес.

Уилямс е клиент на Мерцедес - от началото на новата турбо епоха във Формула 1 и през 2014-2015 отборът можеше да се бори за места на подиума, само че по-късно стартира да потъва в класирането.

“В момента сме на стадия, в който изследваме всички благоприятни условия, които стоят пред тима - изясни Ваулс. - Преговорите занапред предстоят, само че ние не ангажирани да подпишем още веднъж с Мерцедес. Предполагам, че като всички останали тимове, ние също ще вземем решение в близко бъдеще. Според мен, в края на тази година ще е към този момент късно за това решение. Така че, малко преди този момент. ”
 Хорнър: Даваме еднакъв късмет на Верстапен и Перес Хорнър: Даваме еднакъв късмет на Верстапен и Перес
Ваулс още веднъж подсети, че в новата му работа няма никакви сантименти към предходния му шеф и той е отдаден на това, което ще е най-хубавото и вярното решение за Уилямс.
 Волф сподели по кое време Мерцедес ще настигне водачите Волф сподели по кое време Мерцедес ще настигне водачите
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР