Уилоу Смит направи шокиращи откровения за своята сексуална ориентация по

...
Уилоу Смит направи шокиращи откровения за своята сексуална ориентация по
Коментари Харесай

Дъщерята на Уил Смит пред майка си: Искам да правя секс с...

Уилоу Смит направи шокиращи откровения за своята полова ориентировка по време на лют диалог с майка си Джейда Пинкет, отдаден на тематиката за тройките в секса и полиаморията. Разговорът сред двете бе излъчен във Facebook и е част от така наречените им постоянни "Разговори на алената маса ". На общуването им присъстваше и бабата Уилоу по майчина линия, написа в. "Метро ".

Говорейки напълно искрено, изпълнителката на песента Whip My Hair призна, че е отворена за тройки в секса, като акцентира, че я притегля както мъжкия, по този начин и женския пол.

От думите на 18-годишната щерка на артиста и артист Уил Смит и актрисата Джейда Пинкет стана ясно, че тя се интересува от концепцията за сходни тройки - полиаморен романс по взаимно единодушие сред трима души, и съобщи, че тя харесва еднообразно както мъжете, по този начин и дамите. В хода на диалога Уилоу сподели още: "Обичам еднообразно мъжете и дамите, по тази причина сигурно ще желая един брачен партньор и една брачна половинка. Мисля, че по едно и също време мога да бъда вярна едновременни и на двамата. Не съм човек, който непрекъснато търси нови полови завършения. Фокусирам се най-вече върху прочувствената връзка и усещам, че, в случай че намеря двама души от двата пола, с които в действителност да изградя мощни прочувствени връзки, има мощна романтика посред ни и страховит секс, то аз най-вероятно няма да нуждая се да диря повече ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР