Уилмър Валдерама, познат от сериалите "Шеметни години" и "Военни престъпления",

...
Уилмър Валдерама, познат от сериалите "Шеметни години" и "Военни престъпления",
Коментари Харесай

Бившият на Деми Ловато я посети в болницата

Уилмър Валдерама, прочут от сериалите "Шеметни години " и "Военни закононарушения ", посети някогашната си другарка Деми Ловато в болничното заведение. Известната поп певица постъпи там по неотложност във вторник, откакто пое свръхдоза опиати на празненство.

Ловато и Валдерама бях неразделни до 2016 година, когато сложиха завършек на 6-годишната си връзка. Двамата обаче не престават да са доста близки. Той е измежду първите гости на Деми в болничното заведение. Персоналът разкрива, че при идването си е изглеждал обезпокоен и печален от положението ѝ, като е прекарал близо два часа до леглото на певицата.

Говори се, че през последния месец Деми неведнъж е приемала опиати в неприятна компания и е имала проблем с лечението си против зависимостта.

Певицата неведнъж е говорила за затруднената и груба връзка сред нея и татко ѝ. Има и няколко издадени песни по тематиката. Патрик умря от рак през 2013 на 53 години. След гибелта му Ловато разгласи, че той е бил психологично болен и в негова чест основа стратегия за подкрепяне на лекуването на хора с сходни проблеми.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР