Уил Смит ще изиграе главната роля в криминалния екшън Sugar

...
Уил Смит ще изиграе главната роля в криминалния екшън Sugar
Коментари Харесай

Уил Смит ще играе ветеран от войната в Ирак

Уил Смит ще изиграе основната роля в престъпния екшън " Sugar Bandits " - филм, основан на книгата " Дяволи в заточение " от 2010 година на създателя Чък Хоган.

55-годишният притежател на " Оскар " ще се превъплъти в облика на ветеран от войната в Ирак на име Нийл Мейвън, който основава съюз с други военни, ориентиран против търговията с опиати в Бостън, осведоми Variety. Изданието заяви още, че сюжетът на престъпния трилър е писан от самият създател Хоган, а филмът ще бъде показан на Европейския кино пазар.

Проектът, в който взе участие Смит, е вторият му по-сериозен ангажимент след взаимната му работа с Антоан Фукуа през 2022 година по фотосите на " Еманципация ". С него той се завърна в киното след шамара, който удари на Крис Рок на премиите " Оскар " по-рано същата година. Припомняме, че шегата, която го провокира, бе от страна на комикът, който се подигра на брачната половинка му Джейда за това, че няма коса.

Впоследствие Уил Смит се извини неведнъж за случая и подаде оставка от Академията за кино изкуство и просвета, преди да му бъде наложена 10-годишна възбрана да взе участие в церемониите по връчване на премиите Оскар. В извинението, което сервира през юли 2022 година в онлайн клип, артистът съобщи, че брачната половинка му " няма нищо общо " с шамара, който зашлеви на Рок.

" Съжалявам, Крис, за държанието ми тогава, беше недопустимо. Насреща съм, когато си подготвен да беседваме ", гласеше част от извинението на Уил.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР