Уил Смит не бърза да призовава публиката да гледа новия

...
Уил Смит не бърза да призовава публиката да гледа новия
Коментари Харесай

Шамарът бе израз на гняв, трупан дълго време: Уил Смит

Уил Смит не бърза да приканва публиката да гледа новия му филм, който следва да тръгне по кината след няколко дни при започване на декември. Актьорът, който се трансформира в спорна фигура в Холивуд, откакто удари пестник на Крис Рок на сцената на оскарите, взе участие в „ Еманципация “, драма по същински случай от режисьора Антоан Фукуа. Надеждите на Смит са, че постъпката му от март няма да се отрaзи нa продукцията, която излиза таман в точния момент, с цел да се включи в идната конкуренция за нaгрaдите нa Американската кино академия.
В телевизионно изявление за FOX5 артистът признава смесените усеща, които публиката може да изпита щом го види още веднъж на огромния екран. „ Еманципация “ е първата основна роля на Смит след злощастната преживелица от Оскарите.
„ Напълно разбирам, в случай че хората не са подготвени – разяснява артистът. – Ще уважа това решение и ще дам време. Но най-вече се тормозя за екипа. Това е най-хубавият филм на Антоан в цялата му кариера, считам аз, както и за всички останали в екипа, и надълбоко се надявам, че моите дейности няма да се трансфорат в наказване за кино лентата. Към този миг работя за това. Надявам се, че материалът, че силата на кино лентата и актуалността на историята ще отворят сърцата на хората най-малко малко, с цел да видят и да рaзберaт създателите пред и зад камера. “
Историята в „ Еманципация “ се базира на същински случай – споделя за Гордън, станал известен в Щатите със фотографията на ужасяващите белези от бич по гърба си. Кадрите са оповестени през 1863 година и дават подтик на придвижването на аболиционизма.
Филмът е приключен от дълго време, само че през май 2022 година стана ясно, че премиерата ще се отсрочи поради отзвука от шамара на Смит. „ Еманципация “ ще тръгне в определени кина в Съединени американски щати тази седмица и ще влезе в необятно разпространяване на 9 декември, когато ще стане част от каталога на „ Епъл тв+ “.
Смит е част от рекламното турне на кино лентата и гостувa в „ The Daily Show “ с Тревър Ноа, където въпросът за шамара още веднъж се появи:
„ Бях изцяло друг човек тогава. Това бе израз на яд, трупан дълго време. Онази вечер преживявах нещо тежко, само че това въобще не оправдава държанието ми – изясни Смит, без да крие страстите си. – Просто би трябвало да бъдем положителни едни с други. Трудно ми е. Това, което бе най-трудно за мен, е, че аз нараних други хора. Разбирам за какво споделят, че наранените нараняват други “.
Смит удари пестник на Рок по време на церемонията „ Оскар “ от март месец тази година, откакто комикът се пошегува с голата глава на брачната половинка му Джейда Пинкет Смит. Няколко минути по-късно той още веднъж се качи на сцената, този път, с цел да получи статуетката си за най-хубав артист за ролята си в „ Методът „ Уилямс “.
Режисьорът Фукуа разяснява в изявление за „ Венити Феър “ от ноември, че даже не е било обсъждано дали филмът ще излезе, или не, само че от „ Епъл “ са подходили деликатно към премиерата и рекламната акция към заглавието. Шамарa той дефинира като „ злополучен случай, след който се надявам, че ще можем да продължим напред “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР