Уил Смит, Кристен Стюарт и други кинозвезди се събраха да

...
Уил Смит, Кристен Стюарт и други кинозвезди се събраха да
Коментари Харесай

Номинираните за награда „Оскар“ се събраха на традиционния обяд

Уил Смит, Кристен Стюарт и други кинозвезди се събраха да отпразнуват номинациите си за премия " Оскар " на обичайния обяд в Лос Анджелис.

Това беше едно от най-големите събирания на холивудската киноиндустрия, откакто пандемията от новия ковид ограничи контактите.

Бенедикт Къмбърбач, Джесика Частейн, Стивън Спилбърг, Брадли Купър бяха измежду звездите в препълнената бална зала на хотел " Феърмонт Сенчъри Плаза ". В обяда участваха също монтажисти, звукорежисьори, дизайнери на костюми и други невидими участници във филмовите продукции. 

Хавиер Бардем и Пенелопе Крус си бъбреха на чашка с Гийермо дел Торо и Маги Джиленхол. Недалече от тях Дензъл Уошингтън позираше за фотография на опашка от фенове. 

" Тази година не наподобява на никоя друга ", сподели Уил Пакър, продуцент на телевизионното лъчение на церемонията, което ще е онлайн на 27 март. " Ако приказваме за време да сме признателни и да се любуваме на мотив да сме в една зала, дами  господа, това е годината ". 

През 2021 година обядът на номинираните беше анулиран, а церемонията за премиите " Оскар " беше пред дребна аудитория в чакалнята на железопътна гара в Лос Анджелис. 

Тази година уредниците възнамеряват цялостна зала в спектакъл " Долби " в Холивуд, където от дълго време се организира церемонията.
Черният уестърн " Силата на кучето " води с 12 номинации за премиите " Оскар ". Режисьорката му Джейн Кемпиън обаче не участва на обяда поради позитивен тест за COVID-19. 

Пакър даде препоръки на номинираните за възможните им благодарствени речи - да бъдат къси и и да пропущат измежду изредените сътрудници, мениджъри и други представители. 

" Честно казано, публиката не се интересува от тях. Знаете ли какво желае да чуе публиката? За вас, за пътя ви, какво ви вълнува... Говорете за това ", сподели Пакър. 

Обядът на номинираните беше първи за някои, в това число и за звезди като Андрю Гарфийлд. Тази година той е в конкуренция за премия " Оскар " за най-хубав артист с ролята си в " Тик, так... Бум! "  Андрю Гарфийлд сподели, че за него е доста особено да бъде измежду номинирани като " ПТА и Ариана " - Пол Томас Андерсън и Ариана ДеБоуз, в конкуренцията за " Оскар " за актриса в поддържаща роля за " Уестсайдска история " .

Ким Морган, сценаристка на " Улица на кошмарите " , беше прекомерно разчувствана от също първия си обяд на звездите. " Аз съм писателка ", изясни тя.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР