Уил Смит и Джейда Пинкет Смит ни запознаха с изцяло

...
Уил Смит и Джейда Пинкет Смит ни запознаха с изцяло
Коментари Харесай

„Унизеният“ Уил Смит иска да се разведе с Джейда Пинкет

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит ни срещнаха с напълно нов вид връзки в шоубизнеса: „ партньорството в живота “, което съгласно всички сметки е по-сложно от квантовата физика. Особено когато двамата участващи имат доста разнообразни разбирания за динамичността.

Двойката смая света по-рано този месец, когато Джейда разкри, че с Уил са разграничени от съвсем седем години и към този момент не живеят дружно.

Да, това значи, че те в действителност не са били двойка по време оня пестник на Оскарите. На скорошно събитие в Балтимор Уил разказа връзката им като „ нехаен опит в безусловната обич “, само че сподели, че Джейда към момента е „ най-хубавият другар, който в миналото съм имал на тази планета “.

Джейда пък бе безапелационна, че макар че са разграничени, с Уил в никакъв случай няма да се разведат. Тя също по този начин допусна, че заради „ голямата “ им разлика във възрастта от три години, тя ще би трябвало да се „ погрижи “ за него един ден. Но се оказва, че макар обединявания им фронт, Уил въпреки всичко е трансформирал позицията си.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР