Уикендът продължава да е богат на спортни събития у нас,

...
Уикендът продължава да е богат на спортни събития у нас,
Коментари Харесай

Програмата на Световните първенства по волейбол и художествена гимнастика за днес

Уикендът продължава да е богат на спортни събития у нас, само че централно внимание не престават да заемат Световните шампионати по художествена гимнастика и волейбол, които се организират в България.
След като надпреварите в самостоятелната програмата при грациите завършиха с един орден за Невяна Владинова, Боряна Калейн и Катрин Тасева, през днешния ден (15.09) започва конкуренцията при ансамблите, където са и огромните очаквания за мощно показване на нашите представителки.
Битката на Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова стартира през днешния ден в многобоя, като очакванията са през днешния ден и на следващия ден България да покаже цялостния си капацитет и да се поздрави най-малко с един златен орден. Програмата на Световното по художествена гимнастика за през днешния ден вижте в Sportlive.bg .
Волейболните мачове в Русе и Варна също не престават с цялостна мощ. В събота има нови две борби в " българската " група D, само че черешката на тортата ще е в Италия, където в конфликт на олимпийски първенци се изправят Съединени американски щати и Русия. Програмата на Световното състезание по волейбол вижте в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР