Уикендът е почти тук, а с него идва и селекцията

...
Уикендът е почти тук, а с него идва и селекцията
Коментари Харесай

3 книги за уикенда

Уикендът е съвсем тук, а с него идва и селекцията ни от заглавия, на които да посветим свободното си време. Този път сме на фантастична вълна с три любопитни, само че доста разнообразни едно от друго заглавия.
 Снимка 520551

" Черен леопард, червен вълк "

Зад това магично заглавие се крие загадъчния, рисков и изтъкан от вълшебства, и тъмни сили свят на антична Африка. Преследвач с подушване на вълк, въоръжен със заглинания и минал през света на мъртвите, е по следите на момче, което би трябвало да стане цар съгласно пророчеството. Търсенето му го среща с Леопарда, с един печален исполин, със столетна магьосница и с жена-воин. Книгата на Марлон Джеймс е първата от трилогията " Тъмна звезда. "

Изд. Лабиринт, 24.90 лева
 Снимка 520552

" Сумрачен патрул "

Съвсем разумно е след целия интерес към нея тетралогията на Сергей Лукяненко да се снабди с ново издание. " Сумрачен патрул " е третата част от нея, последвала " Дневен патрул ", в която някой съумява да наруши салдото сред Дневния и Нощен патрул, като стартира да трансформира елементарните хора в Различни. Силите на Светлината и Мрака ще би трябвало да обединят сили против нов всесилен зложелател.

Изд. Сиела, 18 лева
 Снимка 520550

" Небесният огън "

Петата книга от фентъзи поредицата " Колелото на времето " на Робърт Джордан ще се появи на пазара на 1 март. В нея Елайда, неотдавна провъзгласена за Амирлин на Айез Седай мисли само за пленяването на Преродения Дракон. Тя знае, че Тъмният се измъква на независимост, че следва Последната борба и че Прероденият Дракон би трябвало да се изправи против него, да се погрижи героят да срещне предсказаната си гибел.

Изд. Бард, 27.99 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР