Уикендът беше специален за Мария Бакалова, която присъства на тазгодишните

...
Уикендът беше специален за Мария Бакалова, която присъства на тазгодишните
Коментари Харесай

Изящна в черно: Мария Бакалова с незабравима нощ в Исландия

Уикендът беше специфичен за Мария Бакалова , която участва на тазгодишните Европейски кино награди , раздадени в Рейкявик, Исландия.

По време на церемонията 26-годишната актриса излезе на сцената, с цел да показа оценката Най-добър европейски анимационен филм . Тя   връчи наградата на победителя Ален Угето за режисурата на „ Забранено за кучета и италианци “ ( “No Dogs of Italians Allowed ”).
 Мария Бакалова заблестя на Европейските кино награди в Исландия  Мария Бакалова заблестя на Европейските кино награди в Исландия  Мария Бакалова заблестя на Европейските кино награди в Исландия  Мария Бакалова заблестя на Европейските кино награди в Исландия
Както и през последните си няколко обществени появи, Мария Бакалова избра тоалет в черно . Актрисата, родена в Бургас, облече дълга рокля на Georges Chakra . Романтично лъчение придава полупрозрачната горна част с флорални приложения, които продължават заедно с дантела и при полата.

Бакалова разгласява фрагменти от вечерта в своя Instagram профил. „ Благодаря на Европейската кино академия, че ме предложения на красивите, грандиозни и приказни 35 Европейски кино награди! “ , написа тя.
                             

В прочувствения пост номинирата за „ Оскар “ българка показа:

„ Каква огромна чест е да мога да се срещна с толкоз доста от своите идоли и даже да им връча премия! Артисти, чието изкуство пречупи визията ми за живота освен пред камерата, само че и зад нея! Режисьори, които ме въодушевиха да стана актриса и да върша ИЗКУСТВО. Филми като вашите ме накараха да допускам, че в действителност може да промениш света посредством силата на киното! Благодаря! Благодаря! Благодаря! И поздравления за всички невероятни номинирани и победители
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР