Уго Юмбер беше сочен за един от най-обещаващите млади таланти

...
Уго Юмбер беше сочен за един от най-обещаващите млади таланти
Коментари Харесай

Любопитен прецедент: Действащ състезател е новият треньор на Уго Юмбер

Уго Юмбер беше апетитен за един от най-обещаващите млади гении в международния тенис и сезонът стартира повече от обещаващо за него, откакто французинът победи сегашния номер едно Даниил Медведев в дуел от ATP Cup. Оттам насетне обаче някогашният първенец в Хале влезе в кошмарна поредност, губейки осем от идващите си девет срещи и неотдавна справедливо напусна топ 100 на ранглистата. В момента Юмбер е решил да концентрира вниманието си върху надпревари от сериите " Чаланджър ", с цел да възвърне своята убеденост, само че и там резултатите му не са изключително впечатляващи.

Това е предиздвикало 24-годишният играч да прибегне до услугите на неговия съотечественик Жереми Шарди, който към момента е деен състезател, но се възвръща след интервенция в региона на коляното и не възнамерява да се завръща преди началото на 2023-ра година назад на корта. Припомняме ви, че ветеранът получи остра отрицателна реакция, откакто се се ваксинира срещу ковид преди към две години и от този момент не е стъпвал на корта.

Сега някогашният номер 25 е решил да помогне на Юмбер в опитите му да се завърне в елита на спорта и първата цел пред тях е левичарят да попадна е главната скица на Откритото състезание на Съединени американски щати, където сигурно ще би трябвало да премине през квалификациите, а след това новосформираният екип има за цел да върне Уго измежду първите 100 до края на сезона.

Frenchman Ugo Humbert has confirmed he is being coached by countryman Jeremy Chardy, who has been sidelined since the 2021 US Open.

Humbert has dropped outside the Top 150 after going 7-17 in tour-level matches thus far in 2022.
— TENNIS (@Tennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР