Уфологът Ник Редфърн (Nicholas “Nick Redfern) получил писмо от човек,

...
Уфологът Ник Редфърн (Nicholas “Nick Redfern) получил писмо от човек,
Коментари Харесай

Очевидец твърди, че Хората в черно имат демоничен произход

Уфологът Ник Редфърн (Nicholas “Nick ” Redfern) получил писмо от човек, който твърди, че е видял НЛО, а по-късно е оживял от още по-плашещи събития. “Аз съм на 55 години и знам всичко за Хората в черно, от визитите им през 70-те години. Сигурен съм, че тези същества имат пъклен генезис. Усещам го във всяка клетка на тялото си.Също по този начин съм сигурен, че знам къде живеят – в сянката. Те се крият от нас и не желаят да ги виждаме. Свързани са с НЛО и техните хибриди, и всички те са посланици на Сатаната!

 1 - Очевидец твърди, че Хората в черно имат пъклен генезис
Живея на западния бряг на езерото Мичиган, а моята къща е единствено на 8 благи от дейната атомна електроцентрала, която е в развой да бъде извадена от употреба. Но, целият развой ще отнеме към 20 години.В продължение на три години живот в тази област, от моя рид, постоянно съм виждал НЛО да летят от АЕЦ в моята посока и постепенно да прелитат над главата ми. Всичко това е съпроводено от невероятни придвижвания и ярки светлини.И знаете ли? Бях сигурен, че те знаят, че ги следя. И тогава, през август 2017 година, се случи нещо друго.Накрая на хълма, на който се намира къщата ми, стартира гора. Една заран, излязох да подишам чист въздух в задния си двор и видях на края на хълма три доста тънки и високи същества. Те потеглиха постепенно към пътя, който минаваше около хълма. Облечени бяха в черни облекла.


 2 - Очевидец твърди, че Хората в черно имат пъклен генезис
И внезапно стопираха и тримата обърнаха глави в моята посока. Така стояха, замръзнали и ме гледаха. Може би е траяло няколко минути, мъчно е да се каже, тъй като аз самият бях съвсем мълчалив от боязън.Почувствах, че от краката по гърба до главата ми, сякаш минава електрически заряд. Освен това, внезапно почувствах доста мощна болежка в региона на стомаха. Никога не съм имал нещо сходно.Бях сигурен, че тя идва от тях и, че това са доста зли същества. Тогава те синхронно обърнаха главите си и продължиха да вървят постепенно в първичната си посока. Постепенно изчезнаха от погледа ми.Останах на място и разбрах, че това е чистото зло, само че не знаех дали това е някакъв специфичен тормоз над мен или нещо друго. Никога, до в този момент, не съм казвал на никого за това. ”Ник Редфърн е деен бранител на формалното откриване на информация за НЛО и е работил за откриването на хиляди страници от до момента класифицирани досиета. Автор е на доста книги по тематиката. За историята нагоре, той споделя, че има вяра, че очевидецът е откровен.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР