Уейн Рууни се завръща в Англия и то като треньор!

...
Уейн Рууни се завръща в Англия и то като треньор!
Коментари Харесай

Рууни се завръща в Англия като играещ треньор

Уейн Рууни се завръща в Англия и то като треньор! Бившият национал на " Трите лъва " подписа договор като помощник-треньор на Филип Коку в " Дарби Каунти ". Той няма да приключва спортната си кариера и, до момента в който натрупа треньорски опит, ще играе и в мачовете на отбора, който се състезава в Чемпиъншип.

Договорът на Рууни ще е за 18 месеца - до лятото на 2021 година Това разкриха от отбора в формалния си уебсайт. Той ще се причисли към тима през януари 2020 година

За последно 33-годишният футболист беше част от отбора на " Ди Си Юнайтед ", който се състезава в шампионата на Съединени американски щати.

Wayne Rooney is a Ram.

Mel Morris is a magician.

We Are Derby.#dcfcfans #WWRams fh
— Derby County (@derbycounty) August 6, 2019

В своята кариера нападателят има над 700 мача и 300 гола. Той е голмайстор за всички времена на британския народен тим (53 гола). В своята богата сбирка от титли Рууни има 5 трофеи на Англия с " Манчестър Юнайтед ". С " алените дяволи " той има по един трофей в Шампионската лига (2008 г.) и в Лига Европа (2017 г.).

" Развълнуван съм от опцията, която ми дават от " Дарби Каунти ". Нямам самообладание да се причисля към щаба на Филип Коку и към тима през януари. Сигурен съм, че ще си сътрудничим добре. Вълнувам се най-много от срещата с почитателите ", сподели Рууни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР