Уейн Рууни с точно изпълнена дузпа спаси Евертън от поражение

...
Уейн Рууни с точно изпълнена дузпа спаси Евертън от поражение
Коментари Харесай

Познат герой спаси "Евертън" от поражение

Уейн Рууни с тъкмо изпълнена дузпа избави " Евертън " от проваляне при гостуването на " Брайтън ", а срещата от 8-ия кръг на Висшата лига приключи 1:1. И двата тима имат по 8 точки и се придвижиха с две места напред. Домакините са на 14-а позиция, а " Евертън " е тъкмо след тях.

Антони Нокер откри резултата за " Брайтън " в 82-ата минута и то изцяло справедливо, откакто " чайките " имаха превъзходство през по-голямата част от мача. Паскал Грос центрира от дясно, топката попадна у резервата Хосе Искейредо, който стреля, само че Майкъл Кийн подложи крайник и спря пътя й към мрежата. Нокер обаче беше най-съобразителен и вкара при падналия вратар на " Евертън " Джордан Пикфорд. Това беше превъзходен миг за Нокер, който беше определен за състезател на предходната година в Чемпиъншип, а в този момент означи и първото си попадение във Висшата лига.

Преди това домакините от " Брайтън " имаха две искания за дузпа, които не бяха почетени. Но в 90-ата минута углавен удар беше отсъден за гостите, откакто Бруно Салтор удари с лакът в лицето Калвърт-Люин. Уейн Рууни не остави късмет на вратаря Матю Райън и донесе точката.

Въпреки това обаче, почитателите на " Евертън " още веднъж показаха недоволството си и освиркаха холандския управител Роналд Куман, чието бъдеще е много нестабилно на " Гудисън Парк ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР