Уейн Руни може да се завърне в родния си Евертън

...
Уейн Руни може да се завърне в родния си Евертън
Коментари Харесай

Уейн Руни се завръща в родния си отбор?

Уейн Руни може да се завърне в родния си Евертън като треньор, оповестява вестник “Сън ”. Сегашният управител на “карамелите ” Франк Лампард е под съществено напрежение след последната загуба с 1:4 вкъщи от Брайтън.

Това бе осмото проваляне за отбора в последните 11 мача, който към този момент е зоната на изпадащите, като  вече започнаха спекулации за нов треньор на ливърпулския тим.

Уейн Руни, който сега в момента е управител на американския Ди Си Юнайтед, е в листата на притежателя на Евертън Фaрхад Мошири за нов ментор на Евертън, написа още изданието.

Сред другите имена, които вероятно могат да наследят Франк Лампард, са някогашният управител на отбора Роберто Мартинес (който до неотдавна водеше Белгия) и Шон Дайш, който за последно бе отпред на Бърнли.

Това няма да е първият британски тим, воден от Уейн Руни. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед бе отпред на Дарби Каунти, който бе в съществени финансови усложнения. Руни подаде оставка като управител на “овните ” през юни месец на миналата 2022 година и пое американския първокласен Ди Си Юнайтед още на идващия месец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР