Уестърнът "Силата на кучето" триумфира на церемонията за 27-те награди

...
Уестърнът "Силата на кучето" триумфира на церемонията за 27-те награди
Коментари Харесай

Силата на кучето триумфира на наградите Изборът на критиците

Уестърнът "Силата на кучето " победи на церемонията за 27-те награди "Изборът на критиците ", съобщи Юнайтед прес интеренешънъл. Продукцията завоюва оценките за най-хубав филм , а новозеландката Джейн Кемпиън - за най-хубав режисьор .

Церемонията се организира по едно и също време в Лос Анджелис и Лондон, а водещи бяха Тей Дигс и Никол Байър.

Носителката на наградата за най-хубава актриса стана Джесика Частейн за присъединяване си във кино лентата "Очите на Тами Фей ".
 Джесика Частейн
Наградата "Изборът на критиците " за най-хубав артист завоюва Уил Смит за "Методът Уилямс ".
 Уил Смит
Ариана ДеБоуз за "Уестсайдска история " беше отличена за най-хубава актриса в поддържаща роля, а Трой Коцур завоюва наградата "Изборът на критиците " за най-хубав артист в поддържаща роля за присъединяване си в "CODA: Дете на глухи родители ".

Отличието за най-хубав млад актьор/актриса получи Джуд Хил за присъединяване си във кино лентата "Белфаст ". Продукцията на режисьора Кенет Брана взе оценката и в категорията за най-хубав актьорски състав.

В телевизионните категории премиите "Изборът на критиците " за най-хубава актриса и най-хубав артист в ефирен трагичен сериал завоюваха надлежно Мелани Лински за присъединяване си в "Yellowjackets " и Ли Джун-дже за "Игра на калмари ".
 Ли Джун-дже
Продукцията "Наследници " взе оценката за най-хубав ефирен трагичен сериал, а участващите в нея Сара Снук и Кийран Кълкин сграбчиха наградите за най-хубава актриса и най-хубав артист в поддържащи функции.

"Тед Ласо " взе премията за най-хубав комедиен сериал, а звездите му Джейсън Съдейкис, Хана Уодингам и Бред Голдстийн завоюваха в категориите за най-хубав артист, най-хубава актриса в поддържаща роля и най-хубав артист в поддържаща роля в ефирен комедиен сериал.

Джийн Смарт пък сграбчи наградата за най-хубава актриса в комедиен сериал за присъединяване си в "Хитрини ".

Актьорът Майкъл Кийтън завоюва премията "Изборът на критиците " за най-хубав артист в ефирен филм или минисериал за ролята си в "Абстиненция ". Носителката на премията за най-хубава актриса в ефирен филм или минисериал стана Кейт Уинслет за присъединяване си в "Мер от Ийсттаун ". Продукцията взе приз за най-хубав ефирен филм или минисериал.

"Игра на калмари " беше отличен в категорията за най-хубав задграничен сериал.

Наградите "Изборът на критиците " се присъждат от Асоциацията на кинокритиците, работещи за малкия екран, радиото и интернет изданията (Broadcast Film Critics Association), която сплотява експерти от Съединени американски щати и Канада, както и от Асоциацията на телевизионните публицисти.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР