Уест Хям се надява да получи възможно най-бързо трето предложение

...
Уест Хям се надява да получи възможно най-бързо трето предложение
Коментари Харесай

Уест Хям иска сагата около Деклан Райс скоро да приключи

Уест Хям се надява да получи допустимо най-бързо трето предложение от Арсенал за Деклан Райс и по този начин сагата към бъдещето на халфа да завърши.

Ситуацията към капитана на Чуковете се заплете, откакто и Манчестър Сити влезе в борбата за него и даже се заприказва, че договарянията към този момент са много напреднали.

Все отново съгласно " Дейли Мейл " Артилеристите остават желаната дестинация за играча, а и Уест Хям е подготвен да го продаде на втория от предишния сезон, като точно по тази причина чака да получи и нова оферта от " Емиратс ".
 И Манчестър Сити към този момент желае Деклан Райс
И Манчестър Сити към този момент желае Деклан Райс

" Гражданите " го желаят за заместител на Илкай Гюндоган

В Арсенал също са наясно, че би трябвало да побързат след дейностите на Сити, въпреки че няма информация Гражданите публично да са поискали Райс. Счита се, че новото предложение ще бъде много близо до това, което Уест Хям желае за капитана си, като евентуално ще надвишава 100 милиона паунда.

Английският национал остава приоритет за Микел Артета, макар че се чака през уикенда Кай Хаверц да премине медицинските проби и да бъде притеглен от Челси с трансфер за към 70 милиона паунда, като германецът ще получава най-малко по 210 000 седмично
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР