Уест Хям пропусна да запише четвърта поредна победа във Висшата

...
Уест Хям пропусна да запише четвърта поредна победа във Висшата
Коментари Харесай

Уест Хям и Брайтън с нулево реми в последния мач от 20-ия кръг във Висшата лига

Уест Хям пропусна да запише четвърта поредна победа във Висшата лига на Англия, откакто в последната среща от 20-ия кръг направи нулево реми вкъщи с Брайтън. Всъщност гостите бяха тимът, който би трябвало малко повече да съжалява за равенството. Така двата отбора се събраха като съседи в класирането. Уест Хям е на 6-о място с 34 точки, а Брайтън незабавно след тях с 3 по-малко. На върха е Ливърпул с 45 пред Астън Вила с 42, а Манчестър Сити и Арсенал с по 40 са 3-и и 4-и.

Паскал Грос можеше да открие резултата за гостите малко преди края на първото полувреме, само че вратарят Алфонс Ареола избави изстрела му. В края на срещата влезлият като запаса Адам Лалана също бе на път да се трансформира в воин за Брайтън, само че не бе прецизен.



За домакините Пабло Форналс би трябвало да е по-прецизен в минутите след началото на второто полувреме, до момента в който късмет за гол имаше и пред чешкият полузащитник Томаш Соучек.

Малко преди да изтече час от началото на игровото време отново трябваше да се намесва Алфонс Ареола и да отбие изстрел на Жоао Педро. Малко по-късно Еван Фъргюсън бе покрай откриващо попадение за “чайките ”, а в 86-ата минута Якуб Модер пропусна да изведе гостите напред в резултата. В края на дуела пристигна и ситуацията на Лалана.

" Ние контролирахме мача и от тази позиция, е обикновено да сме разочаровани. Създадохме по-добрите положения ", съобщи 37-годишният деец на Брайтън Джеймс Милнър пред Скай. " Но би трябвало да сме горди с това солидно показване, още повече много от момчетата през днешния ден нямат кой знае какъв опит във Висшата лига ".

За Милнър това беше мач номер 632 в елита на британския футбол и той се изравни с легендата Райън Гигс. Само Гарет Бари (653) има повече от тях.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР