УЕФА започна разследване, след като привържениците на Интер не бяха

...
УЕФА започна разследване, след като привържениците на Интер не бяха
Коментари Харесай

УЕФА започна разследване

УЕФА стартира следствие, откакто последователите на Интер не бяха позволени за мача от Шампионската лига с Порто, макар че имаха билети за мача.

Кадри се появиха в обществените медии преди мача-реванш от осминафиналите, показващи стотици почитатели, редящи се на опашка, с цел да влязат на " Ещадио До Драгао " за началото на мача.

Порто разгласи по-рано денем, че почитателите на Интер, които са закупили билети отвън бранша за посетители, няма да влязат на стадиона.

Но шефът на Интер Бепе Марота твърди, че преди мача е реализирано съглашение техните почитатели да участват на мача, в случай че не носят клубни продукти.

Европейският футболен управителен орган УЕФА удостовери в сряда, че въпросът се преглежда след подадена тъжба от страна на Интер.

" УЕФА беше известена, че огромен контингент от гостуващи последователи са закупили билети в домакинските браншове на стадиона. Правилата на УЕФА плануват, че 5 % от потенциала на стадиона би трябвало да бъде възложен на гостуващия тим в обособена зона за техните последователи. Отговорността за безвредното и несъмнено ръководство на феновете и свързаната политика за билети се дефинират от уредника на мача и съответните органи. В момента УЕФА преглежда въпроса ", съобщи представител на УЕФА.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР