УЕФА взе решение да не сменя рефера за финала в

...
УЕФА взе решение да не сменя рефера за финала в
Коментари Харесай

УЕФА обяви решението си за Марчиняк

УЕФА взе решение да не сменя рефера за финала в Шампионската лига сред Манчестър Сити и Интер. Полякът получи наряд за конфликта в Истанбул още на 15 май, само че през вчерашния ден в родината на поляка се появиха информации, че той е участвал на събитие, проведено от един от водачите на националистическата полска партия " Конфедерация " Славомир Менцен. Заради това от Нион оповестиха, че гледат доста съществено на този проблем и стартират свое следствие, което може да докара до смяна на рефера за финала.

ОТ УЕФА са получили изказване от Марчиняк, което е оповестено на уеб страницата на централата. В него полякът се извинява за присъединяване си в упоменатото събитие и твърди, че е бил измамен и не е бил наясно с обвързаността му с полското извънредно дясно придвижване. Марчиняак прибавя, че полезностите, които изповядва националистическата партия, са напълно в несъгласие със личните му убеждения и правила.

Въз основа на цялата добита информация от УЕФА са взели решение Марчиняк да остане основен рефер за финала в Шампионската лига.
 УЕФА обмисля промяна на рефера за финала в Шампионската лига по политически аргументи УЕФА обмисля промяна на рефера за финала в Шампионската лига по политически аргументи
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР