УЕФА обяви в събота отмяната на отложения двубой от Лигата

...
УЕФА обяви в събота отмяната на отложения двубой от Лигата
Коментари Харесай

УЕФА посече европейските амбиции на Тотнъм

УЕФА разгласи в събота анулацията на отсрочения дуел от Лигата на конференциите сред Тотнъм и Рен.

"Двата клуба не съумяха да намерят подобаваща дата за пренасрочване на конфликта в четвъртък и „ като следствие, мачът няма да се организира “, обясниха от Европейската футболна централа.

Припомняме, че мачът от шампионата бе отсрочен в началото от УЕФА заради огромен брой инфектирани с ковид в състава на „ шпорите “. Дисциплинарното звено на централата ще дефинира резултат за анулирания мач от група G. Тотнъм изостава с три точки от втория Витес Арнем. Рен към този момент си подсигурява място в идната фаза.

Анекс „ J “ от разпоредбите на Лиата на конференциите гласи, че защото „ шпорите “ не са съумели да се договорят за съответна дата по кое време да се играе дуела, те ще получат служебна загуба с 0:3 от Рен. Този резултат ще постави завършек на очакванията на Тотнъм за продължение напред в шампионата, защото те се нуждаеха от победа, с цел да останат в конкуренцията и да се класират на второ място след водача в Група „ G “ Рен.

13-те инфектирани с COVID-19 в тима на лондончани – осем играчи от първия отбор и петима от щаба, доведоха и до отлагането на срещата с Брайтън от Висшата лига в неделя.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР