УЕФА обяви, че е наложила нова тежка глоба на Левски

...
УЕФА обяви, че е наложила нова тежка глоба на Левски
Коментари Харесай

УЕФА наложи нова тежка глоба на Левски

УЕФА разгласи, че е наложила нова тежка санкция на Левски за прегрешения по време на реванша с ФК Шкупи в София. Общата глоба за клуба е 38 750 евро.

" Дисциплинарната комисия на европейската футболна асоциация оповести нова тежка санкция за ПФК Левски. Тя е в резултат на мача-реванш с ФК Шкупи в София, приключил с победа на " сините " с 1:0. Общият размер на наказването за клуба е 38 750 евро. Те са разпределени както следва:
 Дино Топмьолер: Левски има двама доста положителни бразилци, ще подходим към срещата с нужното почитание
Дино Топмьолер: Левски има двама доста положителни бразилци, ще подходим към срещата с нужното почитание

" Нямахме задоволително време за подготовка "

- 15 000 евро за провокативни и нападателни известия

- 2 000 евро за пиротехника и бомби

- 9 750 евро за мятане на предмети към терена

- 12 000 евро за съществуването на хора по пътеходите на стадиона

Припомняме, че след първия дуел със същия противник в Северна Македония клубът бе санкциониран в размер на 40 000 евро. Тогава санкцията беше наложена поради викания на расистка и етническа основа, както и поради ексцесиите, които се случиха в бранша за последователи на Левски. С това общото наказване за клуба от присъединяване в Европа досега наближава 80 000 евро.

" Използваме мотива да призовем още един път всички " сини " последователи да поддържат безусловно клуба, само че без никакви прояви на расизъм, ксенофобия, политически лозунги или неразрешени знаци и пиротехника. Клубът е с условно наказване за отчасти затваряне на стадиона, което би ни лишило както от вас, правилните ни почитатели, по този начин и от по този начин нужните за клуба финансови приходи. Бъдете рационални и подкрепяйте Левски единствено с разрешени средства. Нека сътворим следващия празник, до който достигнахме с неимоверни общи старания - тим и почитатели ", написаха от Левски.
 Уелтън: Аз съм колос по природа!
Уелтън: Аз съм колос по природа!

Бразилецът се намира в отлична форма
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР