Уеб сайтът на Университетски медицински комплекс Софиямед бе номиниран в

...
Уеб сайтът на Университетски медицински комплекс Софиямед бе номиниран в
Коментари Харесай

УМБАЛ "Софиямед" залага на ултра модерни уеб технологии в полза на пациентите си

Уеб уеб сайтът на Университетски медицински комплекс " Софиямед " бе номиниран в категорията " Уеб дизайн: общество и институции " в влиятелния конгрес „ Компютърно Пространство ". Той се провежда за 28 поредна година от  Студентско Общество за Компютърни Изкуства (СОКИ). Победителите (сред номинираните) ще бъдат оповестени на церемонията по връчване на премиите на 29.10.2017.

Уеб уеб сайтът на УМБАЛ " Софиямед " е изработен при започване на 2017 година.
Функционално уеб сайтът е предопределен за осведомителни цели. За това и бе от огромно значение информацията да бъде точно структурирана за по-голямо улеснение на Вас - нашите пациенти.

Новост в него съставлява специфичната секция за търсене на експерт. Потребителите могат да се осведомят за лекуващия доктор и неговата професионална биография със фотография. За практикуващите лекари в ДКЦ „ Софиямед” е прибавен и график. В този раздел са добавени и филтри за бързо търсене.

Всяка клиника и поделение имат обособена секция в уеб страницата, в която може да се откри цялостна информация за стационар, инсталация, екип и постоянно задавани въпроси.За да отговори на модерните условия в уеб пространството, уеб сайтът е с адаптивен дизайн и е съгласуван за другите устройства и размери на екрана (Телефон, Таблет, Монитор). Изработката на уеб страницата е осъществена от компания None.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР