Уеб сайт задава само един въпрос и съпоставя отговорите в

...
Уеб сайт задава само един въпрос и съпоставя отговорите в
Коментари Харесай

Кога беше последният път, когато докосна някого?

Уеб уебсайт задава единствено един въпрос и съпоставя отговорите в непрекъсната задача.

Кой въпрос?

Много е простоват.

Кога беше последният път, когато докоснахте някого?

 1

Така че, изплюй камъчето. Кога беше последният път, когато докосна някого? Хората нямат никакви скрупули да споделят тази персонална информация, когато могат да разчитат на сигурността и анонимността, седейки пред своя компютър. Този въпрос можеше да бъде подложен непосредствено против нас, очи в очи, а може би въобще не би бил заложен, като се има в поради,че доста от нас биха се тормозили от отговора, който биха дали и дали въобще в обстановка, когато против нас стои съответен човек, бихме ли били откровени.

Е, този уебсайт е изработен, с цел да събира реакциите ни, хванати още в неуместния миг, същият този миг, когато първосигнално го усещаме по кожата си. Един извънреден план, който поражда след себе си доста други въпроси, чувства, равносметка и освен, един надълбоко логичен и провокативен филм на Jonathan Glazer.

Сетивата се възбуждат и паметта работи, до момента в който гледаме Скарлет Йохансон в основната роля на ловуващ стопаджия в Шотландия.

Важното в този, другояче простоват въпрос, заздравен от забележителното видео е НЕ да показва типа допиране, а да остави на нас да го тълкуваме, както си желаяме: интимно докосване; състрадателно докосване; една ръка, протегната за помощ...

С отворени критерии към хората, участвалите са дали отговор по-най разнообразни способи, по отношение на персоналните си усеща, като се стартира от отговори като " преди 2 часа " и се стигне до много по-близки чувства като " одеве ". А на тези, които изпитват някакво неспокойствие от въпроса и мисълта, какъв брой от дълго време е било последното им допиране до различен човек, е значимо да се означи, че не става дума единствено за интимно допиране...

Този от дълбока значимост за всички нас, хората, въпрос, сякаш поражда постоянно в подобаващия миг, като сверяващ часовник в края на нещо или насочна точка за по-важното време, утрешния ден.

Така че, по какъв начин ще отговорите на въпроса: Кога беше последният път, когато докоснахте някого?  / Вижте тук

Също по този начин, в случай че желаете да видите кой поред участник сте?  / Вижте тук

..........................

???

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР