Уеб приложение позволява общуване с ChatGPT чрез подходящи аватари(снимка: D-ID) Израелски

...
Уеб приложение позволява общуване с ChatGPT чрез подходящи аватари(снимка: D-ID)
Израелски
Коментари Харесай

Нашумелият ChatGPT се сдоби с лице и глас


Уеб приложение разрешава другарство с ChatGPT посредством подобаващи аватари
(снимка: D-ID)

Израелски стартъп създаде технология, която разрешава на потребителите да споделят лице в лице с изкуствен интелект. Уеб приложението chat.D-ID комбинира поточно предаване на текст и видео с известния ChatGPT, с цел да направи диалозите сред индивида и чатбота по-естествени.

Предоставянето на глас и лице на ChatGPT ще разреши на повече хора да употребяват технологията, защото даже тези, които не могат да четат и пишат, към този момент ще могат да споделят с изкуствения разсъдък, споделя в изявление за TechCrunch основният изпълнителен шеф и съосновател на стартъпа D-ID – Гил Пери.

Друга цел на основаването на chat.D-ID е да улесни възрастните хора да употребяват изкуствен интелект. Компанията има вяра, че новото ѝ уеб приложение, налично сега като бета версия, ще обезпечи по-широк достъп до ChatGPT – известния чатбот на OpenAI.
още по темата
Уеб приложението скоро ще предложи разнородни аватари, от които потребителите ще избират верния за своите връзки. Освен това ще могат да качват всяко друго изображение в чатбота, като се изключи фотоси на известни персони.

По думите на Гил Пери, когато поддържате връзка с изкуствен интелект, е значимо той да има подобаващото лице. Например, в случай че дете от началното учебно заведение желае да научи повече за квантовата физика, то може да беседва с AI бот с лицето на Алберт Айнщайн.

В момента потребителите могат да употребяват гратис, само че в бъдеще не е изключено компанията да стартира да таксува връзките с AI бота. Шефът на D-ID обаче твърди, че приложението ще остане гратис.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР