Удивителна прилика между актуалната Мисис България“ Манита Вартан и Ким

...
Удивителна прилика между актуалната Мисис България“ Манита Вартан и Ким
Коментари Харесай

Актуалната „Мисис България“ Манита Вартан като две капки вода с Ким Кардашиян

Удивителна аналогия сред настоящата „ Мисис България “ Манита Вартан и Ким Кардашиян откриха почитатели на родната хубавица в обществените мрежи.

Появиха се даже колажи, които да подчертаят приликата межди двете дами. Мнозина считат, че Манита е надалеч по-нежна и по-секси, спрямо риалити звездата. Фенове на Вартан я заляха с похвали и въпроси дали умишлено търси сходно образно подобие.


„ Винаги са ме сравнявали с Ким Кардашиян. Имаме много сходни черти в лицата, фигурите. Тази аналогия ме забавлява, и ми харесва. Затова от време на време умишлено подкрепям визия и аутфит близки до Ким.  Но със  сигурност общото сред нас двете е арменската кръв, която тече във вените ни. Възхищавам се на триумфите на Крадашиян, която несъмнено е една от най-богатите и известни дами в целия свят “, сподели пред медията ни носителката на купата „ Мисис България “ Манита Вартан. 


Манита разкри, че в Армения, където има доста  почитатели и почитатели в обществените мрежи, също я съпоставят с американската звезда и я назовават Малката Ким. 

Манита си е направила няколко фотоси, които са имитация на известни фрагменти на Кардашиян, с цел да зарадва почитателите си.



33-годишната Манита Вартан, която завоюва купата “Мисис България Интернешънъл ” и се подреди преди всичко в конкуренция измежду 300 хубавици от цялата страна, набира огромна известност. Освен с визия, победителката свети и с разсъдък.

Обича да пътува и да чете книги. Работила е като модел за две фешън организации. През идващите месеци тя ще показа България на влиятелно интернационално съревнование за омъжени дами.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР