Удивителна италианка изпусна българският футболен национал Андрей Гълъбинов. Нападателят се

...
Удивителна италианка изпусна българският футболен национал Андрей Гълъбинов. Нападателят се
Коментари Харесай

Италианска топ красавица прежали Гълъбинов! Наташа Чинели в прегръдките на друг

Удивителна италианка изпусна българският футболен национал Андрей Гълъбинов . Нападателят се любеше със сексбомбата Наташа Чинели , само че очевидно връщане обратно към любовта им към този момент няма. Италианската знойна хубавица дълго постройка по нашето момче, само че към този момент съумя да го прежали и си хвана нов. Снощи България игра международна подготовка против Италия, а по предварителни упования Гълъбинов трябваше да води офанзивата.

Със сигурност някогашната му половинка към този момент не е имала никаква причина да бъде раздвоена за кого да вика. Тя е не помни ла за Андрей, а новият й е същински мускулест мачо. Maтeo Алесандрони има напълно тяло и неслучайно се изявява като фитнес модел и инструктор. Преди това се опитва и във футбола за няколко сезона, само че играе в нискоразредни тимове. Най-популярният отбор, в който е бил картотекиран, е „ Монца ".

Haтaшa и Матео към този момент не крият връзката си в обществените мрежи, където си разменят сърца в мненията. Публикуваха и тяхната първа обща фотография, на която са се прегърнали любовно. Гълъбинов в никакъв случай не е приказвал за персоналния си живот и не се знае по какъв начин е приел новината за новия на някогашната си. Чинели се слави с един от най-големите бюстове във футболните среди, видя „ България Днес ".

Нейният брат е полузащитникът на „ Виченца " Антонио Чинели . Двамата с Гълъбинов са някогашни съотборници и другари от престоя им в „ Новара ". Оттогава девойка Чинели хлътва по българина и постоянно обикаля стадионите в Италия, с цел да го поддържа от трибуните. Надарената къдрокоска и Гълъбинов скъсаха през 2019 година и от този момент Наташа бе самотна. Двамата мачкаха чаршафите дружно близо две години. Дори имаше съществени клюки, че готвят българо-италианска женитба, която по този начин и не се състоя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР