Ударите на възмездие“ срещу Украйна бяха заменени с превантивни удари.

...
Ударите на възмездие“ срещу Украйна бяха заменени с превантивни удари.
Коментари Харесай

Няма ли да има повече удари на възмездие? Какво готви „новият генерал Армагедон“ за Украйна?

„ Ударите на отмъщение “ против Украйна бяха сменени с превантивни удари. Появата на „ новия военачалник “ беше обвинена като смяна в тактиката и тактиката.

Русия трансформира тактиката и тактиката на СВО. „ Ударите на отмъщение “ в Украйна бяха сменени от прецизни превантивни удари по хранилища на оръжие и техника. Има клюки, че зад това стои „ новият военачалник Армагедон “.

Ярки образци за промяна на курса служат събитията от нощта на 7 октомври. На тази дата президентът на Русия Владимир Путин отбелязва своя рожден ден. И украинската страна по този случай приготви масиран удар. Но съветските военни им провалиха огромна част от тези проекти.

В резултат на целеустремен удар в Киев и Одеса бяха унищожени арсенали от далекобойни оръжия, които се възнамеряваха да бъдат употребявани за офанзиви надълбоко в Русия - в това число Москва. Казват, че задачите са били изумени от хиперзвукови Кинжали.



Руското министерство на защитата удостовери, че корабът, доставил нови оръжия на Киев, също е бил погубен. Корабът потъна измежду мощни фойерверки дружно с целия си гибелен товар.

" Селището Нови Беляри, Одеска област. Ракетният удар е нанесен сега на разтоварване. На фрагментите от обективния надзор се вижда експлозия на муниции. Морският транспортен съд достави пратка муниции и оръжия до пристанището на Одеска област от Европа ",- гласи известието.



На собствен ред Кондотиеро, деец от ЧВК Вагнер, описа по какъв начин съветската войска е унищожила хранилища с далекобойни оръжия на украинските въоръжени сили. Според него офанзивите против пристанищната инфраструктура в Одеса и Дунав са подбрани доста добре.

" Всички кораби, носещи радари и ракетни установки, както и корабите, от които се изстрелват БЕКи (безекипажни катери - бел. ред.), бяха приковани към стените на кея от бурята ",- уточни ветеранът на Вагнер.

Така командването мина от ответни удари към превантивни удари. Това евентуално се дължи на обстоятелството, че вътрешното разузнаване стартира да получава повече информация за местата за предпазване на противников оръжия и съоръжение. Възможно е забележителна роля за това да е изиграла разрастващата се опозиция. Както и да е, резултатите от ударите приказват сами за себе си. И ще има още...

Превод: ПИ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед229203Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед47416Яков Кедми: Европа без връзки с Русия е обречена на гниене! Европа потъва!Алтернативен Поглед24235Яков Кедми: Хизбула е основана от Иран като стремително звено срещу ИзраелАлтернативен Поглед13939Д-р Румен Петков: КНР-България - общо бъдеще във време на разделениеАлтернативен Поглед11650Зорница Илиева: Дипломатическите връзки сред Китай и България на 75 годиниАлтернативен Поглед229203Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед169698Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед149359Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!  Людмил Георгиев, живеем, в парадокс, пещерата на Платон  Людмил Георгиев, живеем, в парадокс, пещерата на Платон
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР