Удари с камшик и лопата по главата, счупени ръце и

...
Удари с камшик и лопата по главата, счупени ръце и
Коментари Харесай

Удари с камшик и лопата по главата, счупени ръце и уста.  Мъж преби жестоко жена си – тя вече не може да има деца

Удари с бич и лопата по главата, счупени ръце и уста.  Мъж преби грубо жена си – тя към този момент не може да има деца

Чудовищно принуждение. Мъж преби грубо жена си поради подправена ревнивост, а от контузиите тя към този момент не може да има деца. Има изваден яйчник, счупени ръце и разрушена уста. Дамата споделя, че живее втори живот.

„ Той се прибра. Погледна ме. И с телефона ми разруши устата. Аз просто не разбрах какво стана, попитах за какво ме удря. Той продължи да ме бие по лицето и по главата. И като не остана нищо от телефона и го изхвърли. Събори ме на земята и стартира да ме рита по гърба, по корема, на други места. Това ставаше пред очите на децата ”, споделя Роза по Нова тв.

Кошмарът продължава, когато я завежда до бидон на двора. И тръгнал да потапя главата ѝ вътрe, да я дави с думите „ Този път ще те утрепя ”.

Побой поради ревнивост, поради съмнение, че е изневерила. Малко по-късно той ще разбере, че Роза няма виновност за нищо, само че тя към този момент ще бъде в болница.

не доста огромен, 3-4 пъти ме удари с него.

по главата, само че аз си сложих ръцете и ме удари по ръцете с нея доста мощно. След това повтори по краката ми, тъй като аз бях клекнала. Аз отново си сложих ръцете, удря, удря и я изхвърли. Той ме хвана за ръцете и ме качи на терасата и ме постави да седна. Имаше един бич, с който си стопанисват животните. Започна с него да ме постанова по ръцете и стартира да ме наскърбява. Аз му се апелирам и единствено споделям, че ще разбере, че не съм отговорна. Той си отвори една бира. И си седна. Аз бях към този момент със счупени ръце. Той си пусна музика на колоните и приказва с другари по телефона, че ще излиза. Влезе вътре, изкъпа се, облече се, а децата вътре при мен и трите… гледат ме и плачат ”, спомня си ужасяващия миг дамата.

С помощта на децата си се изправя, прави две крачки и припада.

Дотук историята е плашеща. Оттук нататък се трансформира в неуместна. Роза е жива поради съседката си, която звъни на 112. С колата за спешна помощ на адреса идва и полиция.

Първи екип служители на реда, които не намират причина да задържат насилника. Втори екип служители на реда виждат Роза– в незабавното в Пирдоп. И предпримеат… още веднъж нищо.

И там, пред незабавното в Пирдоп, часове откакто я е пребил свиреп, мъжът ѝ си прави видео.

Освен, че театралничи до колата за спешна помощ в този миг, още същата вечер взема решение да качи видеото с лицето си в TikTok.

А положението на Роза се утежнява до по този начин степен, че я поучават да отиде в друга болница – в Панагюрище.

И защото служителите на реда не виждат за какво би трябвало да задържат мъжа ѝ, на Роза не ѝ остава друго с изключение на да пътува до болничното заведение още веднъж с него.

Дори ѝ споделя, че нищо няма да му създадат.

И ми сподели единствено това: Ще излъжеш, че си била мъртвопияна и си се пребила самичка. Аз единствено го погледнах и на входа припаднах.

Той ме подвигна, постави ме да седна и ми сподели да не се преструвам ”, показа Роза.

От болничното заведение в Панагюрище я виждат и не имат вяра на версията за рухването по стълбите.

Викат полиция незабавно.

Трети екип служители на реда.

Този път задържат насилника, само че не поради побоя. Нямал персонална карта в себе си.

Пускат го след няколко часа.

На питане на Нова телевизия от Министерство на вътрешните работи дават отговор, че мъжът е арестуван не за 2, а за 72 часа.

Тази публична информация обаче се разминава със спомените на Роза, която твърди, че мъжът ѝ още на идната заран се появил в болничното заведение и ѝ споделил, че знае, че не е била отговорна.

А за какво предходните два полицейски екипа – в дома на Роза и в болничното заведение в Пирдоп не са реагирали – от полицията изясняват по този начин: „ На адреса са изпратени полицейски чиновници.

Снети са сведения от мъжа и дамата, която изрично е отказала да подаде формален сигнал/жалба.

На мъжа е формиран сигнален протокол “.

Проверка на Нова тв откри, че мъжът е прочут на Министерство на вътрешните работи още преди този случай.

Роза е подавала тъжба за тормоз и преди.

Колко пъти е подавала сигнали, какво се е случвало след тях – цялата тази информация би трябвало да е налична за всеки служител на реда, с цел да може да реши какъв брой висок е рискът и по какъв начин да реагира.

Би трябвало към този момент да има национална осведомителна система, която да насочва служителите на реда, само че такава няма, нищо, че е обещана със закон.

Търсим отговора в Министерския съвет, при хората, които работят по тази система.

„ Не беше взето вярно решение началник-отдела на дирекция „ Превенция и отбрана от домашно принуждение “.

Не бих могла да ги оповестя, тъй като все още тече дисциплинарно произвеждане към тези две лица.

Може би на по-късен стадий ще можем да разкажем повече “, изясни Емилия Александрова, специалист от отдел „ Превенция и отбрана от домашно принуждение ” в Министерски съвет.

В интернет витае мнението, че по тази система към този момент се работи.

Александрова удостоверява, само че прецизира, че всичко става доста постепенно.

Прогнозира, че следващата година по това време – системата може би ще бъде в съвсем приключен тип.

„ Оперираха ме, наложи се да извадят единия ми яйчник.

След това ми оперираха и двете ръце, имам импланти и шини.

Но това, което аргументи на моите деца – това ме боли най-вече. Не болките ми.

Аз ще се боря до последно аз да си взема родителските права, да няма никакъв досег до моите деца и аз ще си ги виждам сама “, зарича се дамата.

Децата ѝ са настанени в дом. Мъжът ѝ е в ареста.

На едно от делата за родителските права крие лицето си.

Прокуратурата е почнала следствие. То се точи повече от месец. Чакат се експертизи, разпити и присъда. Според лекарите след извадения яйчник Роза към този момент няма да може да има деца. А специалистите към момента не могат да преценяват дали това е лека, междинна или тежка телесна щета.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР