Удари май кьоравото полицаят Теодор Гецов - половинката на Джулиана

...
Удари май кьоравото полицаят Теодор Гецов - половинката на Джулиана
Коментари Харесай

Гръмна й бушонът! Джулиана Гани: Аз издържам мъжа ми, той само трябва да ме слуша!

Удари май кьоравото служителят на реда Теодор Гецов - половинката на Джулиана Гани. Както знаем, двамата имат общо дете, а силиконката има и по-голям наследник от някогашния си Илиян Найденов.

Първото й дете е отглеждано от татко си, а самата Гани не се интересува изключително от него. За нея е значимо едно само нещо и това е самата тя. В името на себе си и възхитата към особата си, тя е подготвена даже да устоя мъжа до нея, единствено и единствено той да й върви по гайдата.

Това правеше Ганито с Илиян, а в този момент го повтаря и с Теодор. Знаем, че Джулката има огромно завещание по рождение и се хвали с няколко жилището в самия център на Пловдив, от които скубе здрав наем. Всъщност ние в никакъв случай не сме я виждали с богат или прочут мъж, постоянно ги " изкопава " от някъде, а въпросните стават известни около нея.

" Какво толкоз като си устоявам мъжете?! Имам пари и не ми пречи. Ето на - Теодор си го разглезвам, закупувам му, давам му и пари на ръка, само че той си знае изискването - би трябвало да ме слушка доста, да ми угажда на желанията и да ме обича ", споделя Ганито.

Близките й са в шок от думите й, тъй като считат, че не е значимо дали ще си купиш обич, а тази обич да е същинска. " Че какво му е на служителя на реда, или на който и да било, да я слушка?! То на всеки да му дадеш пачки с пари, ще те слушка не, ами хоро ще играе ", смеят се източници.

Сега да вземем за пример Гани заведе Гецов на Мадивите и познайте на чии разходи... Мдаа...

Тагове: Теодор Гецов Джулиана Гани Илиян Найденов малдивите силиконка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР