Удареният стълб при тежкото пътнотранспортно произшествие малко след полунощ на

...
Удареният стълб при тежкото пътнотранспортно произшествие малко след полунощ на
Коментари Харесай

Спешно възстановяват светофарния стълб, повреден при трагичния пътен инцидент на бул. „Цар Борис ІІІ Обединител”


Удареният дирек при тежкото пътнотранспортно произшествие малко след среднощ на 26 октомври на кръстовището на бул. „ Цар Борис ІІІ Обединител ” и ул. „ Граф Игнатиев ”  няма заплаха да падне без спомагателна външна интервенция.

Това оповестиха от общинското дружество „ Организация и надзор на превоза ” във връзка постъпили сигнали от обезпокоени жители, като подчертаха, че светофарната уредба на това място работи в денонощен режим, работила е включителноо и по време на случая.

Стълбът незабавно е измит от изпочупените светофарни секции, а екипи на „ Чистота ” са премахнали всички следи от разлятото на пътя масло. Направеното незабавно проучване е открило, че няма директна заплаха за преминаващите през кръстовището.

Извършено е нужното обезопасяване, като е изключено  електрическото зареждане. Предприети  са незабавни ограничения за допустимо най-бързото възобновяване на стълба със светофарните секции,

Докато стане ремонтът, от „ Организация и надзор на превоза ” приканват водачите за нараснало внимание, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да се преценяват с пътните знаци.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР