Учителят по физическо възпитание от Сливен Румен Радев напусна “Игри

...
Учителят по физическо възпитание от Сливен Румен Радев напусна “Игри
Коментари Харесай

Румен Радев отпадна от “Игри на волята” след наказателна битка

Учителят по физическо образование от Сливен Румен Радев напусна “Игри на волята ” след първата наказателна борба в историята на рисковото риалити. Въпреки че е прекарал минимум време при Амазонките, той избра да поеме отговорността за останалите и да излезе на Арената като капитан на племето. Румен се изправи против топ модела Благомир Мастагарков и футболния арбитър Крум Апостолов.

Причина за наказателната борба беше грубото нарушение на разпоредбите на “Игри на волята ” от трите племена. Румен Радев влезе в “Игри на волята ” с обичаната си Теодора Мудева. Той прекара месец, разграничен от нея и съумя да се причисли към Амазонките след позитивен избор на Изгубените. Докато броят на воините в племето на Амазонките внезапно понижа, Гладиаторите се снабдиха с още един член. Това е завърналият се от Чистилището Радостин Кръстев. Плувецът завоюва борбата за избавление против бизнес дамата Виолета Стайкова и треньорката по спортна гимнастика Никол Дунев.

Новината за отпадането на Румен Радев ще се отрази тежко на племето на Амазонките и най-много на обичаната му Теодора Мудева. Как ще реагират другите две племена на завръщането на Мастагарков и Крум? Кой различен състезател се е възползвал от телефона на Ситнилска?

Първото телевизионно изявление на Румен Радев може да наблюдавате на следващия ден заран в “На кафе ” по NOVA, а коментар за присъединяване си в рисковото риалити учителя направи и в подкаста “След Игрите ”. Епизодът към този момент е онлайн в и .

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в сряда, 11 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на , както и в формалните  , и на „ Игри на волята “. Епизодите от подкаста “След Игрите ” могат да се гледат в , и .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР