Учителки от Варна станаха шампионки в турнира по плажен волейбол

...
Учителки от Варна станаха шампионки в турнира по плажен волейбол
Коментари Харесай

Учителки от Варна с осма шампионска титла на плажа

Учителки от Варна станаха шампионки в шампионата по плажен волейбол на Четиринадесетата интернационална спартакиада на работещите в междинното обучение. С това представителките на морската ни столица завоюваха осма поредна купа в спартакиадата и още веднъж демонстрираха, че към този момент няма кой да ги спре в цялостната им доминация на пясъка измежду педагозите.

В конкуренцията, която се организира в Албена, се включиха 29 тима от 7 страни с над 560 участници в 10 типа спорт.



Варненските учителки, които са някогашни волейболистки описаха играта на конкуретктите си, като не им оставиха никакъв късмет. На финала Диана Филипова, Валентина Виктория Викторова, Валентина Георгиева и Лора Илиева надиграха изрично представителките на Полша с 2:0 гейма и победиха с купата. На трето място се подредиха още веднъж българки - педагози от Пловдив, четвърти са представителките на София.



„ За следващ път показахме нашата класа. Имахме доста положително взаимоотношение в игра и победихме изрично съперничките. Това е осма поредна купа и сме доста щастиви, че продължаваме да бъдем най-хубавите “, разяснява за BGvolleyball.com Валентина Георгиева.



В мъжкия шампионат по плажен волейбол учителите от Бургас завоюваха сребърни оценки, като на финала отстъпиха на Полша. Третото място още веднъж е за тим от Полша.

В комплексното класиране на всички спортове първенци са състезателите на Варна, следвани от Полша и Бургас. За учителките на Варна пък това е единадесета купа отборно, от 14-те издания на интернационалната спартакиада.



BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР