Учителката по английски език от Добрич Радосвета Симеонова е третият

...
Учителката по английски език от Добрич Радосвета Симеонова е третият
Коментари Харесай

Радосвета, напуснала Игри на волята: Не си мислете, че ще спите на хотел. Ще гърми, ще ви вали и ще ви лазят насекоми

Учителката по британски език от Добрич Радосвета Симеонова е третият участник, който си потегля от Арената на рисковото риалити. Специално за " На кафе “ тя споделя за суровите условия на Дивата река и с какви усеща си потегля от " Игри на волята “.

" Фен съм на формата още от първия сезон и доста желаех да вземам участие в него. Постигнах задачата си да вляза и излизам със смесени усеща. За мен имаше и хубави моменти, и неприятни такива. По-скоро съм с позитивни страсти от цялото прекарване “, разкрива пред NOVA напусналата участничка.

Радосвета влезе с огромна поръчка за присъединяване на край, а упованията към нея бяха доста огромни - като към първенец. Многократната републиканска шампионка по спортно вървене и маратонец се показва извънредно добре на кастингите. Тя признава, че макар че не е деен състезател, продължава доста да тренира и към момента се стреми да реализира задачите си, като се бори до дъно.

" Не считам, че съм се провалила като излизам от " Игри на волята “, само че не ми хареса концепцията на разделянето на мъже и дами ", споделя Радосвета.

За суровата реалност на Дивата река

" Гледайки предаването по телевизията, сме си коментирали, че е невероятно участниците да са без храна и персонална хигиена. За мен това се оказа недопустимо. Не оставам с неприятни усеща към никого от участниците и мога да си приказвам с всички по всевъзможни тематики “, признава за конфликта с действителността си Радосвета.

Съветът й към бъдещите участници в " Игри на волята “

" Не си мислете, че ще спите на хотел. Ще гърми, ще ви вали и ще ви лазят инсекти. Съветът ми е да се нахраните добре преди да влезете в предаването “, сподели още Радосвета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР