Учителката от Софийската професионална гимназия по туризъм, която беше нападната

...
Учителката от Софийската професионална гимназия по туризъм, която беше нападната
Коментари Харесай

Учителката, пребита от 17-годишния пишлигар Марин, направи ексклузивна изповед

Учителката от Софийската професионална гимназия по туризъм, която беше нападната и ритана от собствен възпитаник, няма да се върне повече в клас. Тя към момента е в болничен, само че споделя, че психическата контузия е прекомерно огромна.

На 20-и юни малко след шестия час Богомилка Николова е в учителската стая. 17-годишният Марин е на диалог с класната му, педагогичечския консултант и майка му. Поводът – прояви на експанзия. След срещата, Марин нахлува в учителската стая.

" Аз бях с тил, в един миг чувствам мощен удар и вземам решение, че падат шкафове, а той ме рита с крайник и ме праща на 2 метра от мястото, където съм. Започна да взима столове, да удря по масите, да крещи нецензурни думи, замахва с един стол към мен, колежката отби стола и той ми падна на крайници, в случай че я нямаше колежката той щеше да ме убие ", показа Богомилка Николова.

Ученикът към този момент е с две обвинявания – за нанасяне на лека телесна щета и за безчинство, а учебното заведение към момента не му е наложило наказване, поради хитрата му майка.

И двамата обаче най-вероятно няма да се върнат в това учебно заведение. " Ще се върна в учебно заведение единствено при изискване, че той получи съответното наказване и не е към този момент в това учебно заведение, аз не мога да се върна и да преподавам на възпитаник, който искаше да ме убие ", изясни Николова.

Какво още описа Богомилка Николова гледайте във видеото:



Източник и видео: Нова телевизия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР