Учителка в християнско училище е обвинена в опит за убийство

...
Учителка в християнско училище е обвинена в опит за убийство
Коментари Харесай

Твърди се, че учителка в християнско училище се е опитала да отрови съпруга, докато е имала любовна връзка

Учителка в християнско учебно заведение е упрекната в опит за ликвидиране за хипотетично отравяне на брачна половинка си, до момента в който тя е имала любовна връзка – откакто той е сложил скрита камера, която я е снимала добавяйки токсично растение в смутито си, споделиха чиновници.

Сара Шефър, 37, преподавател по изкуство и дизайн в лютеранската гимназия Calvary в окръг Джеферсън в Мисури, беше упрекната за първи път предходната седмица в домашно нахлуване първа степен, откакто брачният партньор й сподели на полицията, че е бил болен от към шест седмици, полицията сподели.

Оттогава тя е упрекната в опит за ликвидиране от първа степен и въоръжено закононарушение, съгласно изказване за евентуална причина, прегледано от The Post.

„ Властите бяха известени от жертвата, че той счита, че интервал на необясними болести в действителност е тенденциозен акт на отравяне “, сподели полицията в Джеферсън Сити.

Съпругът разказва „ осем случая “, при които Шефър „ обезпечава напитка или храна, които имат чудноват усет и малко след поглъщането той изпи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР