Учителка от американския щат Ню Джърси е осиновила свой 15-годишен

...
Учителка от американския щат Ню Джърси е осиновила свой 15-годишен
Коментари Харесай

Срамота! Учителката Райна осинови 15-годишно хлапе, опипвала го и правила секс с него срещу подслон!

Учителка от американския щат Ню Джърси е осиновила собствен 15-годишен възпитаник, с цел да може да реализира постоянни полови контакти с него. Това настояват локалните управляващи. Срещу 43-годишната Райна Кълвър, която е омъжена, към този момент са повдигнати обвинявания, заяви " Фокс Нюз ".
Тя приютила своя възпитаник, откакто той бил изхвърлен от вкъщи на околните си през декември 2015-а година. Местният вестник „ Саут Джърси локал нюз” показва, че двамата били доста близки по времето, когато тя му преподавала в междинното учебно заведение.
„ Жертвата счита, че задачата на учителката му е била да вършат секс”, гласят документите от делото.

Кълвър е задържана през май и е упрекната в полово принуждение втора степен и застрашаване благосъстоянието на детето. Защитата отхвърля обвиняванията.



През юни 2016-а младежът споделя, че учителката му стартира да го опипва и съблича, показва съдът. В един миг те стартират да реализират контакти всеки ден в продължение на няколко месеца, а момчето се опасява, че в случай че й откаже, тя ще го изхвърли. Младежът й написа в есемес, че желае това да спре, само че учителката недвусмислено му демонстрира, че не е съгласна.
Властите са прегледали мобилните телефони и са разкрили текстови известия, съдържащи диалози за секс.

Самата Кълвър споделя, че тези изказвания са „ изфабрикувани от един неустойчив млад човек”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР