Saturday Night Live се прицели в съботните студентски протести срещу

...
Saturday Night Live се прицели в съботните студентски протести срещу
Коментари Харесай

`Saturday Night Live` се прицели в протестите на Колумбийския университет от гледна точка на родителите в студено открито

" Saturday Night Live " се прицели в съботните студентски митинги против Израел, по-специално от позиция на родителите които имат деца, които посещават Колумбийския университет, по време на студените открити.

Кенан Томпсън изигра бащата на студент от Колумбийския университет и стартира с прослава на младежите, които отстояват това, в което имат вяра, по време на подправено изявление. Въпреки това, когато го попитаха съответно за щерка му, Томпсън сподели, че е „ по-добре да има задника си в час “.

„ Нека я намеря в една от тези проклети палатки, вместо в стаята в общежитието, за която заплащам “, сподели той, преди интервюиращият да сложи под подозрение първичното му изказване по отношение на поддръжката на студентите.

„ Подкрепям митингите на всички ви деца. Моите деца знаят по-добре “, сподели Томпсън. Запитан какво мисли за групата протестиращи, които превзеха Хамилтън Хол, академична постройка в кампуса на Колумбийския университет, той сподели: „ Това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР