Учители от Сливен участваха в 18-та Международна учителска спартакиада.Отборът зае

...
Учители от Сливен участваха в 18-та Международна учителска спартакиада.Отборът зае
Коментари Харесай

Сливен се представи достойно на Международната учителска спартакиада

Учители от Сливен участваха в 18-та Международна учителска спартакиада.Отборът зае 5-то място в генералното класиране.Участниците се завърнаха с 6 комплекта медали и 7 купи. Наградите им връчиха служебният министър на образованието Сашо Пенов и ръководителят на Синдиката на българските учители Янка Такева.

В шампионата по футбол те завоюваха златен орден, при смесените двойки на петанк също се окичиха със златен орден. От надпреварата по петанк за мъже - сребърен орден, бронз от плуване свободен жанр при мъжете, бронз за мъжете и при стрийтбола, бронз при изтегляне на въже и 4-то място за жени-стрийтбол.

Организатори на събитието са Синдикатът на българските учители и Българската работническа федерация „ Труд, спорт и здраве “ към Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България.

Председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева изпрати признателен адрес до кмета Стефан Радев за поддръжката, която той и Общината оказаха на учителите за присъединяване им в събитието.

„ Изключително сме ви признателни, защото вашата съпричастност способства тазгодишната Спартакиада да се организира при висок състезателен дух и самочувствие на участниците от Сливен “, написа в благодарствения адрес от Янка Такева.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР