Училище за бременни отвори врати в клиника NewLife в Бургас,

...
Училище за бременни отвори врати в клиника NewLife в Бургас,
Коментари Харесай

Училище за бременни отвори врати в бургаска клиника

Училище за бременни отвори порти в клиника „ NewLife ” в Бургас, оповестиха от здравното заведение.

Лекциите са изцяло безвъзмездни и ще се организират един път месечно, предоставяйки на бъдещите майки опцията да получат значима информация за интервала на бременността, раждането и първите месеци на бебето от лекари и акушерки с дълготраен опит.
 

Засегнати са основни тематики, свързани с упования за бременността, по какъв начин да се подготвим за раждането, особеностите на естественото раждане и секциото. Изключително на практика ориентирани са лекциите за подготовката на дома и какво да купим за новороденото, по какъв начин да се оправим с провокациите на кърменето и какво би трябвало да знаем за здравето на бебето, за психичните аспекти на бременността и раждането, по какъв начин понася смяната на двамата родители, по какъв начин да разпознаем следродилната меланхолия и доста други.
 
Работи се в дребни групи, с цел да се подсигурява спазването на противоепидемичните ограничения и оптималната сигурност на мамите. „ Първата лекция мина при огромен интерес, а местата за нея бяха непокътнати единствено 30 минути след оповестяване на тематиката ѝ “, разяснява доктор Давидова от здравното заведение.
 
Следващата лекция ще бъде на тематика „ Особености на естественото раждане и секциото “ и ще се организира на 12 октомври, от 11:30 часа, на 5 етаж в клиниката, намираща се в к-с „ Изгрев “, зад мол „ Бургас Плаза “.

Гост-лектор за ноември пък ще бъде обичаната от всички мами старша акушерка Светлина Николова. Важно е искащите да си запазят час авансово на тел. 0879 084 777. За всяка бъдеща мама са планувани дарове.
 
Междувременно от 1 до 15 октомври в медицинския център ще се проведат и две акции, част от регулярни начинания, чиято цел е профилактика и предварителна защита на интимното и репродуктивно здраве.
 
Пакет „ Женска профилактика “ - включва диагностика, гинекологичен обзор, ехограф, взимане на цитологичен или микробиологичен материал и проучването му, както и следващ второстепенен обзор (при нужда).
 
Пакет „ Репродуктивно здраве “ - включва репродуктивна консултация + АнтиМюлеров хормон. Програмата „ Репродуктивно здраве “ е ориентирана към лекуване и диагностика на двойки с репродуктивни проблеми, към дами с понижен яйчников запас или с не проучен подобен досега.
 
Прегледите са платени ще се организират всеки работен ден с авансово записан час. За повече информация тел. 056/ 55-55-59 или 0879/ 084-777.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР