Училищата ще приемат документи за записване на 13, 14 и

...
Училищата ще приемат документи за записване на 13, 14 и
Коментари Харесай

Излезе първото класиране за прием след седми клас

Училищата ще одобряват документи за записване на 13, 14 и 17 юли от 8 ч. до 18 ч.

Излезе първото класиране за банкет след седми клас. Резултатите от първи стадий на класиране могат да се ревизират на уеб страницата на Министерството на образованието и науката (МОН):

От ведомството прецизират, че в случай че няма посочена паралелка, ученикът не е класиран и продължава автоматизирано да взе участие във втори стадий на класиране, като не е належащо да се подава заявление.

Учениците, класирани по първо предпочитание след първи стадий на класиране, се записват в учебното заведение, в което са признати, предава trud.bg.

Училищата ще одобряват документи за записване на 13, 14 и 17 юли от 8 ч. до 18 ч. Ако възпитаник не се яви, мястото му не се резервира и се афишира като свободно за втори стадий на класиране.

Учениците, които са класирани по второ или последващо предпочитание и не са задоволени от класирането си на първи стадий, следва да подадат в учебното заведение, в което са класирани, заявление за присъединяване във втори стадий на класиране в същия период.

Желанията не се пренареждат и претендентът може да се класира на втория стадий единствено на по-предно свое предпочитание или на това, на което е признат на първо класиране.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР