Училища в община Асеновград получиха мобилни устройства, чрез които нуждаещи

...
Училища в община Асеновград получиха мобилни устройства, чрез които нуждаещи
Коментари Харесай

Оборудваха училища в Асеновградско с лаптопи и таблети от МО...

Училища в община Асеновград получиха мобилни устройства, посредством които нуждаещи се възпитаници да имат опцията да се образоват отдалечено в електронна среда. Те се дават от Министерството на образованието и науката (МОН) за образователните заведения по план „ Равен достъп до учебно обучение в изискванията на рецесии “.

Устройствата са подобаващи за съоръжение с карти за безжичен интернет. С обезпечаването на техниката ще се обезпечи прекосяването от присъствено образование - в електронна среда, в случай че това се наложи.

В СУ „ Свети Свети Кирил и Методий “ (Асеновград) са получили 91 преносимия компютър за възпитаници и още 24 - за педагогичен експерти. В ПГ " Цар Иван Асен II " (Асеновград) са доставени 66 преносимия компютър и два таблета. 52 от преносимите компютри са за възпитаници, а другите 14 - за учители. В СУ „ Свети княз Борис I “ (Асеновград) са получени 15 преносимия компютър за учители. В ПГ „ Свети Патриарх Евтимий “ (Асеновград) са доставени общо 60 таблета за възпитаници, както и 19 преносимия компютър за учители и 36 за възпитаници. В ОУ " Отец Паисий " (Асеновград) са получени 29 преносимия компютър за възпитаници и 10 - за учители, както и един повсеместен долап за зареждане на портативни компютри. В ОУ „ Никола Вапцаров “ (Асеновград) са доставени 50 преносимия компютър за учители и 17 за възпитаници. В ОУ „ Петко Каравелов “ (Асеновград) са получени 43 преносимия компютър за възпитаници и 14 за учители. В ОУ " Христо Ботев " (Асеновград) са получени 43 преносимия компютър за възпитаници и 13 за учители. В ПГ " Свети Димитрий Солунски " са доставени 5 преносимия компютър за учителите и 16 за възпитаници. В ОУ " Проф. доктор Асен Златаров " (село Боянци) са доставени шест преносимия компютър за учители и 10 таблета за възпитаници. В ОУ " Климент Охридски " (село Златовръх) са получени за учители и възпитаници - по 4 преносимия компютър и още 2 таблета за възпитаници.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР