Учениците ще могат да ходят на екскурзии и да посещават

...
Учениците ще могат да ходят на екскурзии и да посещават
Коментари Харесай

Разрешават на учениците екскурзии, лагери и зелени училища

Учениците ще могат да вървят на екскурзии и да посещават културни научни институции. Това излиза наяве от писмо на Соня Мелоян, шеф на Дирекция „ Организация и надзор “, до шефката на столичния учебен инспекторат Ваня Кастрева, заяви.
В документа се показва, че издадената при започване на изключителното състояние заповед, която не разрешава екскурзии, лагери, бели и зелени, проведени визити на естествени обекти, публични, културни и научни институции, спортни надпревари, към този момент няма правно деяние. Въпреки това все още нова заповед за образователната 2020/2021 година не е издавана.
 От началото на образователната година: 110 възпитаници и деца от градини са с ковид От началото на образователната година: 110 възпитаници и деца от градини са с ковид
По информация от районните ръководства на образованието от началото на образователната година до 29 септември 110 (0,01%) възпитаници и деца, по...
„ Организираните визити на естествените обекти, публични, културни и научни институции следва да се реализират при спазването на противоепидемичните ограничения, избрани от Министерството на здравеопазването. “, показва в писмото си Мелоян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР