Учениците от VII клас решаваха задачите от вариант 1 на

...
Учениците от VII клас решаваха задачите от вариант 1 на
Коментари Харесай

Вариант 1 се падна на изпита по математика след VII клас

Учениците от VII клас решаваха дилемите от вид 1 на изпита по математика, който е и вход за гимназиите. Над 60 000 седмокласници се явиха на изпита през днешния ден. Тази година за първи път работите им ще се ревизират електронно, като всеки лист за отговори има неповторим баркод за сканиране.

Втори и финален изпит за учениците от седми клас. Този път се мерят знанията им от прогимназията по математика. Докато вземат решение дилемите, оценяването на писмените им работи по български и литература към този момент стартира.
Таня Михайлова - заместник-министър на образованието и науката: Има увеличение на дните за инспекция с един, това е с помощта на усиления труд, който поставиха и комисията по засекретяване и разсекретяване и надлежно сканирането на техническата комисия, сканирането на писмените работи.
Спокойни и със самочувствие учениците влязоха на изпит. Убедени са, че са добре готови. Повечето се подготвяли в допълнение.

И след края на изпита учениците бяха удовлетворени.

От 3 до 5 юли ще се подават заявките за присъединяване в класирането за гимназиите.
 Проблем ли се оказа задачата с илюстрация в изпита след VII клас? Проблем ли се оказа задачата с илюстрация в изпита след VII клас?
Над 61 хиляди възпитаници се явиха на изпита по български език и литература след VII клас. В 7 часа тази заран в Министерството на образованието беше изт...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР