Учениците от прогимназията и гимназията ще трябва задължително да носят

...
Учениците от прогимназията и гимназията ще трябва задължително да носят
Коментари Харесай

Учениците от 5 до 12 клас - само с маска в час

Учениците от прогимназията и гимназията ще би трябвало наложително да носят маска и в часовете, когато се върнат в действителна образователна среда. Около тази позиция се сплотиха всички отраслови сътрудници – министърът на образованието и науката, специалисти, синдикални организации и шефове на съвещание, траяло близо 2 часа.
За учениците от начален стадий тази мярка към този момент мощно се предлага. Това заяви за " " Диян Стаматов, шеф на столичното 119-о приблизително учебно заведение " Акад. Михаил Арнаудов " и ръководител на Съюза на работодателите в системата на националната култура.
 Доц. Ангел Кунчев: Време е за нови ограничения, удължаваме актуалните, може и за по-дълъг интервал Доц. Ангел Кунчев: Време е за нови ограничения, удължаваме актуалните, може и за по-дълъг интервал
Положението в Европа сега е най-тежко в целия свят. Континентът е пурпурен, единствено 5 страни са в оранжево: Норвегия, Финландия, Л...
Продължаването на образователните занятия би трябвало да бъде с местни решения при съблюдаване на административната поредност. Първо би трябвало да се произнесат регионалните и общинските щабове, РЗИ и чак тогава да се вземат местни решения от самите учебни заведения. В Колективния трудов контракт ще бъде написано всички учители и чиновници, които са прекарали ковид, да имат право на спомагателен заплатен отпуск от 10 дни, с цел да се възстановят изцяло. Този път бяхме доста единни в позицията си. Министър Красимир Вълчев би трябвало да облече решенията на отрасловия съвет в специфична заповед в идващите дни, сподели още Диян Стаматов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР