Учениците от Христо Ботев вече учат в изцяло реновирано школо.

...
Учениците от Христо Ботев вече учат в изцяло реновирано школо.
Коментари Харесай

Учениците от Христо Ботев с напълно обновено школо (...

Учениците от " Христо Ботев " към този момент учат в напълно реновирано школо.  Днес то беше публично намерено от кмета на Пазарджик Тодор Попов. Градоначалникът пожела на децата и на преподавателите повече триумфи  и старание в новата постройка. 
Децата пък приветстваха кмета и гостите със стихове песни. След това лентата беше публично срязана от  Тодор Попов, директорката на учебното заведение Боряна Кънева и притежателят на компанията направила ремонта Георги Иванов.  Децата от учебното заведение лиснаха менче с вода  и  поканиха гостите да прегледат обновената постройка на школото. 
Най-щастливи  бяха децата. Лицата им грееха с усмивки и горделивост от това,че учат в по-красиво учебно заведение. Много ни харесва,все едно е ново учебно заведение, въодушевено разказха второкласниците   Митко и Ивелина.  Класната им Сашка Каменска пък добави,че скоро се чака и ново обзавеждане за класните стаи. 
Стойността на инженеринга за постройката и дворното пространство на ОУ „ Христо Ботев ” е 991 535,68 лева с Данък добавена стойност.Ремонтът започва през есента на предходната година и се наложи възпитаниците на главното учебно заведение да бъдат приютени в най-близкото прилежащо – „ Христо Смирненски “.  Сграда е санирана извън, изработен е цялостен ремонт и замяна на парната апаратура, актуализирани са сервизните пространства – хранилища и тоалетни, а всички образователни пространства, както и кабинетите на преподавателите и директорката са пребоядисани. Изцяло е сменен остарелият паркет в учебното заведение, той е сменен с първокласен ламинат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР